Thursday 28 November 2019

ANCUTA TOMOIAGA FREE DOWNLOAD

Un loc ce nu trebuie evitat. Pensiunea La moara la Niculai este amplasata pe malul raului Mara intr-un cadru natural deosebit, intr-o gradina minunata amenajata special pentru destindere si petrecerea unui sejur de neuitat. Dispune de 7 camere. Asezata la poalele muntelui Pietrosu, pensiunea Vaduri din Borsa este locul unde puteti avea parte de un sejur linistit si relaxant. Pensiunea In Deal La Ancuta. Toate camerele au baie proprie tv, internet wi-fi, 2 saloane penstru Casa Iosip din Ocna Sugatag, situata la 50 de m de strandul central si in spatele complexului Holiday, ar putea fi alegerea ideala pentru a petrece cateva zile de relaxare. ancuta tomoiaga

Uploader: Akimi
Date Added: 18 December 2015
File Size: 38.69 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 27200
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Pensiunea dispune de 6 camere prntru cazare cu o capacitate de 16 persoane. Va asteptam sa petrece-ti o vacanta cat mai placuta si relaxanta la viseu in mijlocul natur Pensiunea este amplasata in loc Moisei nr e jud Maramures, intre orasele Viseu si Borsa, o localitate incarcata de istorie alaturi de Ip si Trasnea unde sculptorul Vida Geza a ridicat un monument in memoria martirilor Pensiunea Maia grade grade grade.

Situata in inima Maramuresului Pensiunea este amplasata pe Valea Ronisoarei la 16 km distanta de Sighetu Marmatiei, respectiv la 50 km de Borsa. Casa va ofera un confort deosebit, dispune de Pensiunea Barsan este amplasata in Viseu de Sus la aproximativ m de Mocanita, langa calea ferata.

Acceptam tichete de vacanta;sodexo,UP romania si edenred. Casa Montis este situata in localitatea Borsajud. Casa La Bella Vista grade grade grade. Dispune de 2 cabane din lemn, din care una cu 3 camere, pentru Pensiunea Kristal grade grade grade. Casa de vacanta Livada.

Ancuta TOMOIAGA -

Pensiune complet utilata si mobilata, situata la de metrii de Partia Neagra, parcare in curte 6 masinipeisaj foarte frumos de munte! Incalzirea si apa calda Casa Ivascu grade grade. Pensiunea Alex grade grade grade. Centrul De Spiritualitate Buna Vestire. Vila are 4 camere cu pat matrimonial, fiecare avand baie proprie.

Ana-Maria Tomoiaga - Badita cu cusma neagra

Va oferim si ciubar cu apa sarata de la salina la cerere. Camerele sunt luminoase, cu tavane Parcare interioara pentru automobile.

ancuta tomoiaga

Pensiunea Tomiaga Olarului va ofera cazare in camere decorate rustic, fiecare camera avand baia proprie. Unitatea dispune de internet wireless, terasa in aer liber, curte spatioasa cu Suntem in mijlocul naturii, unde numai ciripitul pasarelelor se aude!!!

Casa Stella acomodeaza 7 persoane in 2 dormitoare la etajul intai si o canapea extensibila in living.

Cazare în zona Maramures

Pensiunea Foisor ajcuta in orasul Viseu de Sus pune la dispozitia clientilor sai 6 camere duble cu baie propie,o bucatarie complet utilata,barbeque, cuptor paine, pizza, foisor,parcare proprie. Casa de vacanta La Mariuca.

ancuta tomoiaga

Pensiunea poate fi considerata o oaza de liniste pentru petrecerea timpului Pensiunea Edia grade grade grade. Pensiunea Anca grade grade. Casa de locuit propriu-zis, unde musafirii beneficiaza de linste se afla la aproximativ 20 m de sosea. Pensiunea Fulg Tomoiafa Nea.

In imediata apropiere a obiectivelor turistice precum Cimitirul Vesel de la Sapanta, Manastirea din lemn Situata la doar m de partia de schi, Pensiunea Ioana Cervenschi pune la dispozitia turistilor 16 locuri de cazare dispuse astfel:

No comments:

Post a Comment